Növényi olaj terápia – laza fogaink megerősítésére

Növényi olaj terápia – laza fogaink megerősítésére
Növényi olaj terápia – laza fogaink megerősítésére

Növényi olaj terápia – laza fogaink megerősítésére

Az egészségre teljesen ártalmatlan gyógymód az olajterápia. Az ajurvédikus gyógyászat ősi módszere. Kevesen ismerik, pedig csodákra képes!

Lényege az olaj szürcsöléséből, zubogtatásából és szívásából áll. Gyógyítható vele a gyakori fejfájás, bronchitis, fogfájás, trombózis, ekcéma, gyomordaganat, gyomorbetegségek, szív- és vesebántalmak, női betegségek (menstruációs görcsök), májbántalmak, idegbetegségek, krónikus álmatlanság.


A kúrát célszerű reggel, üres gyomorral kezdeni. Naponta két-három alkalommal végezzük, mindig étkezés előtt.

Maximum egy evőkanálnyi, minimum egy kávéskanálnyi hidegen sajtolt növényi olajat vegyünk a szánkba. (Az ajurvéda napraforgó-olajat ajánl, de ennek tisztasága ma már kétséges.) Csukott szájjal öblögessük a szájüregeket, szívjuk a fogaink között. Az olaj ily módon kivonja a szervezetedből a káros anyagokat, a baktériumokat, kórokozókat és a mérgeket. Semmi esetre sem szabad lenyelni! 15-20 perc elteltével köpjük ki. A kiköpött folyadéknak olyan fehérnek kell lennie, mint a tej. Ha még sárgás, azt jelenti, rövid ideig csináltuk. Kiköpés után szájüregünket többször is fertőtlenítsük! Ez a folyadék ugyanis rendkívül mérgező. Alaposan öblítsük ki szánkat és mossunk fogat is, de fogkrém nélkül!

Ha rendszeresén végezzük az öblögetést, laza fogaink megszilárdulnak, a foghús vérzése megszűnik, fogaink kifehérednek.

A kúra megkezdését követő napokban, állapotunk romolhat, de a gyógyulás jele, és semmi esetre se hagyjuk abba!

Hogy meddig csináljuk? Egyénenként változó az időtartam. Van, akinél már két-három hét múlva, másoknál csak hónapok elteltével következik be a gyógyulás. Akkor hagyjuk abba, amikor teljesen egészségesnek érezzük magunkat, amikor szervezetünk régi erejét, frissességét visszanyerte. Vagyis: amikor reggel nem vagyunk fáradtak, összetörtek, jó az étvágyunk, jól alszunk, és emlékezőtehetségünk zavartalan.

Lajos atya nyomán

prof. dr. Török Szilveszter – Megszentelt egészség

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Szólj hozzá, vitassuk meg:

Kapcsolódó, hasonló cikkek:

Tolvajok olaja

Az olaj története az 1400-as évekig, a mai Franciaország területén tomboló pestis járvány idejéig nyúlik vissza. Néhány ember gyógynövényekből és

Tovább olvasom »Tetejére görgetés