Ingyenesen letölthető kiadványok • sarkanytuz
 • Maximmun

Lúgosítás a kor-talanság útja I. és II. kötet

Lúgosítás a kor-talanság útja I. kötet 1. 2. 3. fejezet​

Lúgosítás a kor-talanság útja I. kötet 4. fejezet

Lúgosítás a kor-talanság útja I. kötet 5. fejezet

Lúgosítás a kor-talanság útja II. kötet 6. fejezet

Lúgosítás a kor-talanság útja II. kötet 7. 1. 2. fejezet

Lúgosítás a kor-talanság útja II. kötet 7. 3. 4. 5. fejezet

További letölthető könyvek, kiadványok

“Számos betegség háttérében jelen van a hormonális egyensúly felborulása, eddig mégsem fordítottunk rá kellő figyelmet. Megfelelő információk hiányában sok betegség lett félreértve, félrekezelve… A Norvégiában élő Iglói Syversen Nóra nemrégiben előadást tartott Magyarországon a hormonharmóniáról, s teljesen új oldalról közelítette meg a hormonális működést. Norvégiában a hormonegyensúly-terápia 16 éves „tudomány”, amelynek segítségével több ezer nő gyógyult már meg az évek során.”

“A Kombucha készítésénél cél, hogy az egészségre gyakorolt jótékony hatását kiváló ízzel párosítsuk. A világon tett útjaim során számos Kombuchát megkóstoltam, de elmondhatom, hogy a Viva Natura World Kft,. Jakab István nevével fémjelzett kombuchája a világ egyik vezető terméke, amelynek sikerült ezt a célt elérnie. A legjobb kombuchát a magyarok fogyaszthatják a világon.”

Nyilatkozta Harald W. Tietze, a Kombucha a csodálatos gomba c. könyv írója.

“Azzá lettél, amit ettél…..!

Az egészség megőrzésének lehetőségei a XXI. század embere számára …ismerd fel, fogadd el, változtass!

   Azzá lettél, amit ettél: ISMERD FEL! Az emberiségre általánosan elmondható, hogy fáradt, meggyötört, beteg, és „embertelen” életet él.

Az ember, mint természeti lény kiszakította magát ősi, megszokott környezetéből. A Földanyával évezredek óta fennálló természetes, harmonikus kapcsolata megszűnt. Talán évtizedek is eltelnek anélkül, hogy talpa a szűz földdel érintkezne, vagy saját kezéből friss forrásvizet inna. A legnagyobb bűne az emberiségnek, amelyet maga ellen elkövet, hogy megmérgezi ételét, italát és környezetét. Önmaga is részévé vált az elszennyezett világnak.

   Azzá lettél, amit ettél – FOGADD EL! Éldd meg, hogy az elfogyasztott tápos, génmanipulált, vegyszerkezelt élelmiszerek következtében Te is tápos, génmanipulált, vegyszerekkel mérgezett lettél!

   Azzá lettél, amit ettél – VÁLTOZTASS! Az első lépcső, hogy szabadulj meg a testedben felhalmozódott mérgektől. A második lépcső, hogy vállalj felelőséget minden falat ételért, minden korty italért, amit a szádba veszel. Ha módod van rá, termessz zöldséget – csírákat, vonulj ki a városközpontból, térj vissza a természetes környezetbe. Szabadidődben ne otthon ülj, inkább mozogj, sportolj.”

“Hogyan fordítsuk vissza az öregedést és a korral járó betegségeket.

   A nagy dolgok gyakran rendkívül egyszerűek. Az Ausztráliában élő, világszerte ismert táplálkozástudományi szakértő, kutató és természetgyógyász, Harald W. Tietze ilyen nagyszerű, egyben rendkívül egyszerű lehetőségre hívja fel a figyelmet legújabb könyvében. Bebizonyítja, hogy a szervezet méregtelenítésére, az öregedési folyamat lassítására és számos betegség megelőzésére, illetve gyógyítására – az antioxidánsok mellett – legalkalmasabb az ionizált víz.

   Tietze receptje egyszerű: az öregedéssel párhuzamosan mindinkább elsavasodó szervezetben felhalmozódott salakanyagok „kitakarítását”, életműködésünk megújulását ionizált vízzel érhetjük el. Belsőleg, tehát ivásra elsősorban az ionizált lúgos, külsőleg pedig a savas víz szolgál. De hogyan juthatunk hozzá ilyen különleges vízhez? Nem kell felíratnunk az orvossal, és keresgélnünk sem szükséges valahol külföldön. A vízaktivátor nevű, már Magyarországon is kapható készülék segítségével bárki otthonában állíthatja elő az ionizált vizet, tetszőleges mennyiségben, igényeinek megfelelően. Ha azután rendszeresen fogyasztja ezt a „fiatalító” italt, néhány hét alatt meglepő és igen kedvező változásokat tapasztalhat közérzetében, egészségi állapotában.”

“Emésztés megalkuvások nélkül

Miben más ez a kis füzet, illetve a füzet tartalmát képező Colon Control program az eddig megismert béltisztító rendszerektől?

Alapvetően két dologban tér el: az egyik az, hogy olyan összetevőket tartalmaz, amelyek Magyarországon engedélyezettek, így megfelelő OÉTI notifikációval rendelkezik. (Érdemes megnézni a tisztelt érdeklődőknek az OÉTI weblapján, hogy sok esetben az internetről választott termékeknek van-e „zöld pipájuk”. Azok a termékek, amelyek csak az interneten vásárolhatóak meg, sok esetben nem rendelkeznek hivatalos engedélyekkel, ezért nem hozhatók kereskedelmi forgalomba. Ez azt is eredményezi, hogy ha bármiféle problémánk van sehova nem fordulhatunk orvoslatért. Ez egy tájékoztató jellegű információ, de érdemes megfogadni.)

A másik, ami miatt a Colon Control különbözik más béltisztító rendszerektől az az: hogy teljesen új szemléletmódban közelíti meg az emésztés kérdését. A mai tudományos megközelítés sok esetben azt vallja, hogy a segítségnek mindig kívülről kell érkeznie, mert a szegény, elesett, gyámoltalan emberi test képtelen az egészség fenntartására. A Colon Control tisztító kúra ideológiája, hogy a megtisztított testben hozzuk helyzetbe a saját belső orvosunkat, immunrendszerünket azáltal, hogy a minket támogató kimondhatatlan számú baktériumainknak megfelelő életteret biztosítunk. Ezt követően ők végzik a dolgukat.”

“Néhány ötlet annyira egyszerű és annyi igazságot hordoz magában, hogy amikor napvilágra kerül, az ember csak csodálkozik, miért is tartott ennyi ideig eljutni a felismeréshez. Ez az egyik ok, amiért ez a könyv lenyűgözött és kíváncsivá tett. Az az egyszerű igazság, hogy amióta ember él a Földön, ittlétünk 99%-ban egészségünkhöz és jó kondíciónkhoz a növényvilág szolgáltatta a tápanyagokat.

Dr. Yoshihide Hagiwara-t saját életének tapasztalata vezette el a növényi esszenciák kutatásaihoz és ahhoz a következtetéshez, hogy a zöld levelekből nyert tápanyagkivonat táplálékként szolgálhat az egészség és a vitalitás fenntartásához.

Csak be kell sétálnunk egy modern szupermarketbe, hogy saját szemünkkel lássuk, mennyi helyet biztosítunk a friss zöldségek eladására. A legtöbb üzletben talán a rendelkezésre álló tér 10%-át sem teszi ki a friss áru kínálata, a maradék területet pedig a tartósított élelmiszerek, a cukrozott gabonapelyhek, a konzerváltnak, a mélyhűtöttnek, a finomítási procedúrának alávetett élelmek foglalják el. Miközben mind egyre inkább tudatában vagyunk a friss zöldségek táplálkozástani szükségességének, beszerzésük egyre nehezebbé válik. A megoldást ez a könyv tárja fel.”

Wendy Yeo számos előadást szervezett számomra Szingapúrban. Már évekkel korábban beszélt nekem a kókuszdió csodálatos gyógyító hatásáról, és javasolta, hogy írjak egy könyvet róla. Odáig ment, hogy az egyik előadásom témái közé betette a kókuszdiót. Sajnos el kellett utasítanom, mert akkoriban még nem tudtam eleget a kókuszdióról. Amikor pár hétre rá újabb előadást tartottam Szingapúrban, megint kitartóan győzködött, hogy foglalkozzak a témával, és ez vezetett a végső döntésre, hogy megírjam a könyvet.

Nem kell homályban tapogatóznunk a kókuszdió rengeteg jótékony hatásának tekintetében. Szilárd talajon állnak, tudományos bizonyítékok, és sokéves tudományos kutatások támasztják alá. Az igazság az, hogy a kókuszdió segít a fogyásban, a teljes koleszterinszintet a hasznos koleszterinnek (HDL) megfelelő szintre csökkenti, segít a szívproblémák megelőzésében, visszaállítja a normális pajzsmirigyműködést és számtalan más pozitív egészségügyi hatása van.”

Leírás a kombucha tea házilagos elkészítéséről és tárolásáról.

“Aki jól kezeli Kombucha gombáját, ellenszolgáltatásként egész életre szóló egészséget és élvezetet kap ajándékba. melyet egyik generáció a másiktól örökölhet, ugyanúgy, mint ahogyan ez évezredekkel ezelőtt azokban az országokban történt, ahonnan a gomba származik.”

Mit tehetünk, mi magunk, hogy a dolgok változzanak?

Mit tehetünk önmagunkért, családunkért szűkebb és tágabb közösségeinkért?

Élhető Földet, változást akarsz a világban?

Először változtasd meg Önmagad!

“A spárgát az emberiség már évezredek óta ismeri és fogyasztja. Pontosan nem lehet tudni honnan származik (Európából vagy Ázsiából), de Európában már többszáz éve termesztik és hasznosítják. A neve görögül asparagos, melynek jelentése: szár, friss hajtás. A görögök már 2500 évvel ezelőtt is ismerték, de elsősorban gyógynövényként használták (például szárított por formájában fogfájás kezelésére). A rómaiak a gyomorra kifejtett jótékony hatása miatt fogyasztották. Az ókori Kínában köhögés és visszamaradt vizelet kezelésére használták.”

“Az elmúlt években óriási sikert aratott az egészség-be-fektetők körében a tenger kincseinek számító korall kalcium, kék-zöld alga (spirulina), chorella és a zöldkagyló. Gondoltunk egy bátrat, mi lenne ha egyesítenénk egy 100%-os tablettában a tenger kincseit, így gazdagítva a 100% tiszta természet sorozatunkat. Ezekről a zöldekről nehéz zöldeket beszélni, viszont sok hasznos információt tartalmaz az alábbi cikk.”

“Szeretnéd ha szép és egészséges lenne a bőröd, de nem igazodsz ki a sok reklám, gyártó, termék és hatóanyag között?

Él benned a gyanú, hogy ezzel a sok reklámmal megvezetnek, de nem tudtad még nyakon csípni, hogy hol, mikor és mivel?

Rájöttél már Te is, hogy sokkal tájékozottabbnak kellene lenned, de nincs időd utánajárni, utána olvasni, autodidakta kozmetikussá és táplálkozási szakértővé képezni magad csak azért, hogy a magad számára legmegfelelőbb arckrémet ki tudd választani?”

“A mérgek a civilizációs életmód következtében jutnak a szervezetbe. A lerakódás több fázisban történik, egyre súlyosabb betegségeket okozva. Minél korábbi fázisban kezdjük a szervezet tisztítását, annál hamarabb gyógyulunk. Az első fázisban még könnyű visszafordítani a folyamatokat, a saját védekezés még jól működik. Ezt a szakaszt humorális fázisnak hívják, mert a mérgek a testnedvekben találhatóak.”

“A statisztikák igazolják, hogy az ország lakosságának lélekszámához viszonyítva „nagyhatalom” vagyunk a tudományok, a művészetek, a sport és az élet sok más területén. Mindenkiben jogosan merülhet fel a kérdés: mi a titka ennek a folyamatnak?

Lehet-e, tudjuk-e befolyásolni a kiválóságok, a „zsenik” megjelenését, vagy ez egy spontán folyamat?

Azt tudjuk, hogy mennyire fontos minden nemzet számára a tehetségek felfedezése, gondozása és támogatása, de azt más sajnos kevésbé tudjuk, hogy hogyan keletkezik a tehetség, a talentum. Vannak feltételezések, „hipotézisek” arról, hogy a zseni egyszerűen csak születik. Azonban Masaru Ibuka „3 éves kor után már késő” című könyvéből más derül ki, mégpedig az, hogy a tehetség, a zseni nem születik, hanem azzá változik.”

“A csodálatos 9 napos pekingi út során 6 napig Zhu professzor vezetésével a 3. Nemzetközi „3-1-2” Meridiángyakorlatok Tanfolyamán műszerekkel tanulmányoztuk saját meridián rendszerünket, megismertük a kínaiak által az élet és a halál urainak nevezett meridiánok élettani szerepét, az életerő Yin és Yang összetevőinek harmonizációját biztosító módszereket, amelyek végül is az egészségmegőrzés és a gyógyítás legfontosabb alapjai.

A „3-1-2” meridiángyakorlatokat a tudományos kutatások alapján 7é ve állította össze Zhu professzor. Kínában és a világ más országaiban viharos gyorsasággal terjed az egyszerűen elsajátítható, bárhol könnyen kivitelezhető módszer, amellyel – erről számtalanszor meggyőződtünk még 1000 fős auditórium előtt is a gyógyult betegek személyes beszámolóiból – a legsúlyosabb betegségeket lehet megelőzni, meggyógyítani, a rendszeresen végzett gyakorlatok energikussá, fiatalossá tesznek mindenkit. A meridiángyakorlatok a kezeken, a hason és a lábakon összesen 260 akupunktúrás pontot érintenek, aktiválnak.”

 

“Szervezetünk egyik legbonyolultabban működő része az immunrendszer, amely a testidegen kórokozókkal és anyagokkal (mérgekkel) azaz az antigénekkel szemben a túlélést, a folyamatos védelmet biztosítja; azok felismerése, közömbösítése, lebontása révén.

A velünk született immunitás az anyától származik, a szerzett immunitás természetes (fertőzőbetegségek átvészelése révén) és mesterséges, melyet oltások révén lehet létrehozni.

Már jelentéktelen allergiás tünet, panasz is jelzi, hogy az immunrendszer helytelenül reagál.

A fejlettebb országokban a lakosság mintegy 25- 30 %-a szenved valamilyen allergiában. A megbetegedések száma világszerte emelkedik. A népbetegséggé vált allergia a szervezet bizonyos anyagokkal (allergének) szembeni reakcióját jelenti, az immunvédelem mértéktelenül heves reakcióval törekszik a kiegyenlítésre, mely túllő a célon.”

 

“Fontos ismerni biológiai óránkat. Miszerint megvan az ideje, órája minden egyes szervünknek, mikor a legnagyobb aktivitást mutatja. Belső megtisztulás és a méreganyagok kiválasztása hajnali 4 és déli 12 óra között a leghatékonyabb.

Tehát ez idő tájt lehetőleg csak vizet vegyünk magunkhoz. 12-20 óra között ideális a táplálékfelvétel.

Egy ősi mondás szerint amíg a nap tüze ég, addig ég a gyomor tüze is, vagyis addig emészt. Utána a felvett táplálék a szervezetünkben már csak erjed, így a méreganyagok nem elégnek, megemésztődnek, hanem elraktározódnak.

Az epeműködés 14-15 óra között a legintenzívebb, így az emésztés is délután valósul meg. Ezért ha részleges böjtöt végzünk, csak ebben az időpontban vegyünk táplálékot magunkhoz.

De ezt a szabályt a mindennapi életünkben se felejtsük el, így minél kevesebb méreganyag gyűlik össze a jövő évi nagytakarításra, illetve terheli a szervezetünket a következő hónapokban!”

“»Az élet legszükségesebb része a légzés« – olvashatják a mazdaznan kiadvány* első mesteri mondatát.

A levegő végül is a legfontosabb táplálékunk; szomjazhatunk napokig, koplalhatunk hosszú hetekig, de lélegezni állandóan kell. A legfontosabb kérdés, hogy hogyan lélegezzünk?

Szőke Lajos szerint, ha az emberek megtanulnák lelassítani és elmélyíteni légzésüket, akár csak 50 százalékkal, akkor a civilizációs népbetegségek mintegy 70%-ban szinte maguktól megszűnnének. Igaz az állítás!”

 

Hasznos összefoglalók, leírások és felhasználási praktikák a gyógyászatban használható olajokról!

A tisztító kúrák nagyon fontosak a szervezet egészséges állapotának kialakításához, fenntartásához. A leírásban olvashatunk a szervezet különböző részeinek megtisztítási lehetőségeiről és a megtisztulás okozta előnyökről.

“Röviden megpróbálom elmondani, hogy mit tehetünk az egészségünkért és ebben főszerepe van az antioxidánsoknak. Amit ma nehéz megtennünk, hogy egészséges életmódot folytatunk, a stresszt kerüljük. Különösen a mostani helyzetben nagyon nehéz elkerülni, amire tudunk tenni és egyre többet kell, hogy megfontoltan és céltudatosan táplálkozunk. Tehát olyat nem eszünk, ami csak árthat a szervezetnek és megfelelő étrend-kiegészítőkkel kell a táplálkozási hiányokat pótolnunk.”

“Napjainkban szerencsére egyre többen odafigyelnek az egészségesen táplálkozásra. Azonban sokan csak azt hiszik, hogy egészséges dolgokat választanak, valójában gyakran egészségtelen ételeket fogyasztanak, ha nem figyelnek a részletekre. A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy tulajdonképpen mit is eszik.

Korunk egyik rettegett népbetegségének, a ráknak a kockázatát természetesen minden ember szeretné a minimálisra csökkenteni. A tumorok egy jelentős része mai tudásunk szerint nem előzhető meg, például nincs olyan módszer, amivel az agydaganatokat ki lehetne küszöbölni. A kockázat sok daganat esetében viszont csökkenthető, az életmódunkkal ugyanis gyakran magunk kísértjük a sorsot. Azonban korántsem mindegy, hogy a betegséget megelőző étrend kialakításában milyen irányelveket veszünk figyelembe.”
 

“Amikor az ember benne él egy korban, nem nagyon tudja érzékelni, hogy valami alapvetően elromlott. Így vagyunk a tudománnyal is, egyre természetesebb, hogy a tudomány hajdan volt nagy tekintélyét kezdi elveszíteni, és minden újabb eredményt az emberek rossz tapasztalataik miatt szkepszissel fogadnak. A magyarázat erre az, hogy a tudomány a történelem során az önzetlen megismerésből profittermelő ágazattá vált.”

 

 

“DNS változások. Hogyan kezeljük őket?

A cikkben Dr. Berrenda Fox bocsát rendelkezésünkre bizonyítékokat DNS és sejt változásokra.”

“Kb. 100 évvel ezelőtt Albert Einstein hosszú órákig tartó munka után hátra dőlt székében és teljesen magába roskadt: Atyaúristen!!!! Hogyan fogom én ezt elmagyarázni az embereknek?

A gondolatok lázasan rohangáltak a fejében, de sehogyan sem tudta megérteni, amire rájött. Olyasmire jött rá, amiről tudta, hogy igaz, de felfogni még neki is nehezére esett.

Visszaemlékezett gyermekkorára, amikor is a legnagyobb élménye az volt, amikor apja megmutatta neki, hogyan működik az iránytű. Azonnal elkápráztatta, hogy létezik egy ERŐ, ami láthatatlanul is képes hatni a tűre. Azóta nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy a világ nem csak az, amit a szemünkkel látunk.

Most pedig rájött valamire, amiről elképzelni sem tudta hogyan lehetséges, annyira viszont bízott a számításaiban, hogy igaznak fogadja el.

Arra jött rá, hogy sem a tér, sem az idő nem létezik. Pusztán gondolati teremtmények. Egy hatalmas illúzió, ráadásul olyan tökéletesen megszerkesztve, mely illúzióban mindenki abban hihet, amiben csak akar, mindig igaza lesz.

Ekkortájt hagyta el a száját az a mondat, amit azóta sokszor idéznek tőle: »Csak két dologban hihetsz: vagy abban, hogy a világon minden csoda, vagy abban, hogy semmi sem.«”

“Ha valaki a konyhában letenne a földre egy kis margarint, ahol egerek vannak, csodálkozva fogja tapasztalni, hogy azok nem nyúlnak hozzá, mert érzékelik, hogy az nem étel.”

“A dioxin valójában az iparilag alkalmazott fehérítési (leggyakrabban klór származékok felhasználásával) folyamatoknak a mellékterméke, egy erőszakos szennyezőanyag.

Éppen ezért elsősorban olyan termékekben található meg a dioxin, amelyek ilyen fehérítési folyamatokon mentek keresztül, mint például a tamponok, betétek, fehérített toalett papír vagy zsebkendők, illetve pelenkák.”

“Az evolúció jelenlegi szakaszában az emberi testnek, illetve szinergistáinak meg kell tanulnia a mesterséges anyagokat, valamint minden olyan szervetlen anyagot, amelyet táplálékként viszünk a szervezetünkbe, befogadni, beépíteni az emberi testbe. A természetben is a baktériumok a közvetítők az élő és a holt, illetve a szerves és a szervetlen között. Ezek az apró élőlények hozzák létre a biotranszformációt, ők képviselik a biológiai kapcsolatot, ezért mondjuk, hogy nélkülük nincs élet.”

“Egyszerűen nem lehet eleget hangsúlyozni, a Mexikói Öbölben jelenleg kibontakozó események lehetséges nagyságát. Sokkal, sokkal rosszabb, mint amennyire a hatóságok beismerik. Már az is önmagában katasztrofális, amit látni engednek. Amikor egy ilyen nagy horderejű esemény történik – mielőtt állást foglalnék – figyelek és várom, milyen információ kerül napvilágra. Az, ami az elején valaminek tűnik – az irányított média közlései alapján – , néhány nappal vagy héttel később valami egészen mássá tud válni. De életemben már több mint eleget láttam ahhoz, hogy felkapjam a fejem, amikor olyan kijelentéseket hallok, hogy ez csak egy »baleset« vagy hozzá nem értés” eredménye.”

 • sarkanytuz


 • További érdekes cikkek

  • Prémium Magyar szárítmányok
  • kombuchak

  • Kend All Csepp

  • Nővér PLUSZ tabletta

  Kövess minket a Facebookon is: • Tetejére görgetés