Természetes gyógymódok gyomorfekély kezelésére

gyomorfekely kezeles

Természetes gyógymódok gyomorfekély kezelésére

Hogyan tudod meggyógyítani a gyomorfekélyt 60 nap alatt antibiotikumok nélkül? A természet megint a segítségünkre siet! Használd a természetadta recepteket!

 

 

Ha magunk mellé állítjuk a természet erejét, akkor mától fogva nem lesz többet szükségünk antibiotikumokra ahhoz, hogy megszabaduljunk a Helicobakter Pylori baktériumtól.

A természet és a népigyógyászat nagyon egyszerű és olcsó megoldásokat tud nyújtani nekünk ennek a kórokozónak a megsemmisítésére.


 

A Helicobacter Pylori minden második emberben jelen van. Ez a kórokozó képes a gyomorban megtelepedni, és szétrombolni a nyálkahártya védekező mechanizmusait. Jelenlétével valójában egy hámsérülést okoz, amelyen keresztül a sósav képes a sejteket károsítani.

A Helicobacter Pylori a fekélybetegség legfőbb ismert kóroki faktora, jelenlétében mindig kialakul a gyomornyálkahártya krónikus gyulladása.

A nyombélfekélyesek 90-95 százaléka, a gyomorfekélyesek 70-90 százaléka Helicobacter Pylori pozitív. A Helicobacter Pylori kiirtása töredékére csökkenti a fekélybetegség kiújulását. A baktérium jelenléte a gyomorrák kockázatát 3-5-szörösre emeli a Helicobacter Pylori negatívakhoz képest.

Mindannyian tudjuk, hogy a mai alopata gyógyászat ilyenkor antibiotikumos és savlekötős kezelést javasol, ami lehet ugyan hatásos, de mint tudjuk sok más mellékhatással is jár, mint például a barátságos bélbaktériumok kíírtásával és sajnos nem mindig nyújt 100%-os megoldást.

Alternatívaként azoknak, akik szeretnék elkerülni az antibiotikumos kezelést, itt most közre fogok adni két természetes megoldást ennek a kórokozónak a kiirtására.

1.Recept Helicobacter Pylori fertőzés kezelésére:

Hozzávalók:

300 g friss kövirózsa levél (Sempervivum tectorum)

4 kanál virágméz

Elkészítési javaslat:

A kövirózsa leveleket ledaráljuk egy húsdaráló segítségével, vagy egy botturmixxal pasztává turmixoljuk. Miután összetörtük a leveleket hozzáadjuk a mézet, jól összekeverjük majd minden reggel éhgyomorra 1 kiskanállal fogyasztunk belőle. A mézet csak azért kell hozzáadni, hogy kellemesebb ízet kölcsönözzön a gyógyírnak, de aki bírja a kövirózsa ízét, az a mézet kihagyhatja a receptből. A pasztát a hűtőben tároljuk. A kúrát pedig 30 napig kell tartani. A kúra végén el kell végezni egy véranalízist. Általában 30 napos kezelés után a Helicobacter Pylori elpusztul, de ajánlatos a kúrát még 60 napig folytatni, azért hogy a fekélyesedések is begyógyuljanak.

2.Recept

Hozzávalók:

100 g friss útifű levél

200 g virágméz

Elkészítési javaslat:

A húsdarálóval ledaráljuk az útifű leveleket, vagy nagyon apróra összevágjuk, majd összekeverjük a mézzel. Egy csavaros tetejű beföttes üvegbe öntjük és hűtőszekrénybe tároljuk. 15 napig hagyjuk a mézben érlelődni, majd 60 napon át minden reggel éhgyomorra el kell fogyasszunk a ebből a készítményből egy kiskanállal. Az idő letelte után végezzünk el egy véranalízist, általában a Helicobacternek hült helye kell hogy maradjon.

Jó egészséget kívánok!

 

Birtalan Katalin – természetgyógyász

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Szólj hozzá, vitassuk meg:

Kapcsolódó, hasonló cikkek:
Tetejére görgetés