60768075 2300796179984513 6272632159069011968 n

Tudatosság és Szeretet Tábor a VivaNatura TV előadóival

Időpont: 2019. augusztus 21. – augusztus 29. (9 nap 8 éjszaka)
Helyszín: Brac sziget, Horvátország

A 9 napos 8 éjszakás táborban testközelből tapasztalhatjuk azokat a tanításokat, ami a VNTV adásaiból idáig csak képernyőn keresztül volt elérhető.

vegatabor vntv

A szeretet hullámlovasai

Ha nem jutsz egyről a kettőre, lépj a kettőből az EGY-be! Kettő az egyben: velünk egyszerre utazhatsz kívül és belül is!

Rengeteget beszélünk arról, hogy mennyi, de mennyi mindent tehetünk önmagunkért, hogy mi magunk vagyunk a felelősek, mindazért, ami történik az életünkben. Aztán a hangzatos ígéretek és útmutatások mentén elindulunk valamerre, és több-kevesebb sikerrel elkezdjük megkísérelni megváltoztatni az életünket.

Ott állunk a lehetőségek, a különböző csodákat és változást ígérő módszerek teljes, terülj-terülj asztalkája előtt, és a bőség zavarában azt se tudjuk, hogy mi mire jó, nem tudjuk eldönteni, hogy mit válasszunk, mi az, ami valójában működik nekünk, a mi életünkben? Persze az is lehet, hogy csak szomorkodunk, mert bár szívesen tennénk valamit magunkért, úgy érezzük, hogy nem engedhetjük meg magunknak. Mi lenne ha tudnánk, hogy mi az, ami valóban jó nekünk?

Hol vezetjük, vagy vezetjük félre magunkat? Miért nem érezzük már maradéktalanul boldognak magunkat? Mi történik most velünk?
Hogyan tudjuk meghaladni azt, akiknek most érzékeljük magunkat? Hogyan tudunk kilépni a saját börtönünkből, de vajon tényleg be vagyunk zárva?

Lehet, hogy ez az egész spiritualitás is csak az unatkozó, a látható fizikai világban már örömét nem lelő embereknek lett kitalálva? Melyik az igazi fantáziavilág, a látható, a kézzel fogható, megnyilvánult anyagi, vagy a misztikus láthatatlan dimenziók?

Kire, vagy mire bízzuk, bízhatjuk magunkat? Kire, vagy mire hallgassunk?

Mi az igazság a szeretetről? Ne csak beszéljünk most már ezekről a dolgokról, hanem nézzük meg konkrétan, hogy mi az ami működik és mi az, ami nem!

Rövidebb, hosszabb bepillantása már mindenkinek lehetett a valóságba, idén elsősorban ezekre a megélésekre, tapasztalásokra fókuszálunk.

Szolgálatunk tehát nem ér ott véget, hogy információkat közlünk. Nyári táborunk szerető gondoskodással várja mindazokat:

 • akik szeretnének egy kicsit megpihenni, beszélgetni, könnyedebb szabadidős tevékenységeket folytatni hasonló gondolkodású, azonos érdeklődésű emberek társaságában;
 • akik úgy érzik, hogy elakadtak, hogy nem tudnak tovább lépni, vagy nem találnak megoldást az életükben felbukkanó problémákra, nehézségekre, pedig már mindent kipróbáltak;
 • akik szeretnének valamerre elindulni, de a spirituális piac hatalmas kínálatából már nem tudják kiválasztani, hogy miben bízhatnak, nem tudják eldönteni, hogy a számukra mi lehet a megfelelő;
 • aki csalódott, és úgy érzi, hogy semmi sem úgy működik, ahogy azt mondják;
 • aki úgy érzi, hogy maga is tudna segíteni, újat mondani, vagy mutatni másoknak, de nincs olyan közeg, aki értené, vagy meghallgatná őt;
 • aki bizonytalan és nem tudja, hogy hol tart ezen az úton;
 • aki lendületet szeretne adni a fejlődésének;
 • aki abba akarja hagyni a törekvést, a keresést;
 • aki új tudásra vágyik, vagy a meglévő tudását szeretné elmélyíteni;
 • aki valamiféle megerősítést, visszajelzést szeretne kapni arról, hogy valóban jó-e az, amit csinál;
 • aki szeretne többet megtudni arról, hogy mi a csuda folyik a világban;
 • aki egyedül van és nincs kivel nyaralni mennie;
 • aki egy egyedi, tudatos, egészséges nyaralásra vágyik, ahol teste-lelke-szelleme különleges módon kerül kényeztetésre, ami által belekóstolhat egy emelkedettebb szintű életformába, esetleg lét-, vagy tudatállapotba.

Természetesen a felsorolás nem teljes, hiszen a belső indíttatás, ami miatt valaki szívesen eltölt velünk pár napot a táborban, végtelen lehetőségeket rejt magában, illetve a tábor hívószava is messzire elhallatszik.

A tábor előadói már nemcsak beszélnek ezekről a dolgokról. Számukra az a legnagyobb boldogság és öröm, amikor látják, hogy valaki megtalálja valódi Önmagát, akinek a szívét újra betölti a szeretet, akinek az élete elkezd működni, ha megoldódnak a problémái, amikor valaki már önállóan is képes boldogulni az újabb helyzetekkel az életében.

A VNTV Táborban idén együtt nyaralhatunk Jakab Istvánnal, Hatvani Galinával, Dienes Istvánnal, Dienes-Nagy Erikával, Hefler Istvánnal és Horányi Ágnessel, miközben közösen, együtt tárjuk fel a bennünk rejlő legnagyobb csodákat, vagy épp lerombolunk mindent, amit eddig igaznak hittünk, vagy tudtunk.

A tábor előadói minden este előadást tartanak, az azt következő nap reggelén pedig gyakorlati foglalkozásokat nyújtanak az arra érdeklődő táborlakók számára.

Minden napot lélekjógával kezdünk. Átlépünk az elmén túli világba, visszatérünk a legbelső forrásunkhoz. Itt kioldjuk a testi- lelki traumákat, megteremtjük a test-lélek-szellem egyensúlyát, harmóniát és belső békét teremtünk.

A táborban sokat fogunk meditálni, sokat gyakorolni és sokkal kevesebb elméletet szeretnénk átadni, hiszen a kiművelt elme már mindent tud, a tudatossági szint csak egyre emelkedik, a tudatunk és bizony az egónk is csak tágul és tágul…. Most nézzük meg inkább azt, hogy mit is kezdjünk ezzel?

A TÁBORBAN EGYETLEN PROGRAM SEM KÖTELEZŐ! A tábor csodálatos helyen van, annak is kitűnő ajánlat, aki csak nyaralni szeretne, ugyanakkor a tábor programjai igen különleges kiegészítő élményt nyújtanak.

Étkezés

A táborban Dharmista Dasi gondoskodik a legjobb minőségű alapanyagokból készített indiai, egészséges, tápláló, vegetáriánus ételkülönlegességekről, a felejthetetlen gasztronómiai élményekről. Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt.

Helyszín

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.

Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.

Utazás

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.)

Táborvezetők

Horányi Ágnes, Jakab István, és a VNTV népszerű, elismert előadói.

A VNTV Táborban idén együtt nyaralhatunk Jakab Istvánnal, Hatvani Galinával, Dienes Istvánnal, Dienes-Nagy Erikával, Hefler Istvánnal és Horányi Ágnessel, miközben közösen, együtt tárjuk fel a bennünk rejlő legnagyobb csodákat, vagy épp lerombolunk mindent, amit eddig igaznak hittünk, vagy tudtunk.

Ár
A tábor részvételi díja: 430 EUR/fő.

Mit tartalmaz az ár?
Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint az előadásokon való részvétel díját.
Az ár nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, és a kirándulásokon a belépőjegyek díját.
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Időpont

A Tudatosság és Szeretet Tábor időpontja: 2019. augusztus 21. – augusztus 29. (9 nap 8 éjszaka)

További információ és jelentkezés: https://www.vegatabor.hu/tabor/vntv

 

Tetejére görgetés