lugositas konyv

ÚJ!-Lúgosítás a kor-talanság útja I-II.kötet

ELÉRHETŐ INGYENES KIADVÁNYAINK KÖZÖTT!

 A Harald W. Tietze nevével fémjelzett lúgosítási program 2000-ben indult útjára Magyarországon és hála a Jóistennek ennek ma már egyre többen érzik a fontosságát. Az évtizedek óta tartó emberszennyezés nagyobb veszedelem az emberiség számára, mint az Özönvíz.

A lúgosítás egy üzenet, amelyet vagy meghallunk, vagy nem.
Sokan azt mondják, hogy „persze, megint egy úri huncutság”.
Erre azt kell mondanom, hogy lúgosítani, méregteleníteni mindenáron kell, mert ennek hiányában az egész emberiség ki fog pusztulni.
Azt gondoltuk, hogy sok, a témában írt sikeres külföldi kiadvány után mi is hozzászólunk ehhez a témához. Magyarországon az első, lúgosításról szóló könyvet a Víztérítő könyvkiadó adta ki 2000-ben Fiatalodj, ne öregedj! címmel Harald W. Tietze tollából.
Kilenc évnek kellett eltelnie, hogy széles tömegek kezdjenek el foglalkozni az elsavasodás problémájával.
Az elmúlt kilenc évben ehhez a témához kapcsolódóan 12 könyvet jelentettünk meg.
Arra gondoltunk, mi lenne, ha a lúgosítás témaköré csoportosítva, a 12 könyv esszenciájaként, az olvasó kezébe adnánk az összes kiadványt.
A Lúgosítás a kór-talanság útja unikális, mivel a magyar természetgyógyászat – alternatív rákkutatás – kínai gyógyászat – lélekgyógyászat – funkcionális orvoslás legjelesebb személyiségeit vonultatja fel.
Úgy érezzük, hogy a két könyvvel olyan ismeretanyagot adunk a kezébe, amellyel számos kérdésére választ kap.
Azt szeretnénk, ha a nap, mint nap forgatott kedvenc olvasmányai közé kerülne a
Lúgosítás a kór-talanság útja című könyv.
Jakab István mellett könyv társszerzői olyan neves szakemberek szerepelnek, mint prof. dr. Török Szilveszter, Dr. Földes László, Dr. Fajcsák Zsuzsanna, Prof. Dávid Tamás.

Tetejére görgetés