Colon Control program

Colon Control program
Fájlméret:
1.74 MB
Dátum:
2013. március 14

"Emésztés megalkuvások nélkül

Miben más ez a kis füzet, illetve a füzet tartalmát képező Colon Control program az eddig megismert béltisztító rendszerektől?

Alapvetően két dologban tér el: az egyik az, hogy olyan összetevőket tartalmaz, amelyek Magyarországon engedélyezettek, így megfelelő OÉTI notifikációval rendelkezik. (Érdemes megnézni a tisztelt érdeklődőknek az OÉTI weblapján, hogy sok esetben az internetről választott termékeknek van-e „zöld pipájuk”. Azok a termékek, amelyek csak az interneten vásárolhatóak meg, sok esetben nem rendelkeznek hivatalos engedélyekkel, ezért nem hozhatók kereskedelmi forgalomba. Ez azt is eredményezi, hogy ha bármiféle problémánk van sehova nem fordulhatunk orvoslatért. Ez egy tájékoztató jellegű információ, de érdemes megfogadni.)

A másik, ami miatt a Colon Control különbözik más béltisztító rendszerektől az az: hogy teljesen új szemléletmódban közelíti meg az emésztés kérdését. A mai tudományos megközelítés sok esetben azt vallja, hogy a segítségnek mindig kívülről kell érkeznie, mert a szegény, elesett, gyámoltalan emberi test képtelen az egészség fenntartására. A Colon Control tisztító kúra ideológiája, hogy a megtisztított testben hozzuk helyzetbe a saját belső orvosunkat, immunrendszerünket azáltal, hogy a minket támogató kimondhatatlan számú baktériumainknak megfelelő életteret biztosítunk. Ezt követően ők végzik a dolgukat."

Tulajdonságok
 
Changelog
 
Megjegyzések