Azzá lettél amit ettél

Azzá lettél amit ettél
Fájlméret:
307.41 kB
Dátum:
2013. március 14

"Azzá lettél, amit ettél…..!

Az egészség megőrzésének lehetőségei a XXI. század embere számára …ismerd fel, fogadd el, változtass!

   Azzá lettél, amit ettél: ISMERD FEL! Az emberiségre általánosan elmondható, hogy fáradt, meggyötört, beteg, és „embertelen” életet él.

Az ember, mint természeti lény kiszakította magát ősi, megszokott környezetéből. A Földanyával évezredek óta fennálló természetes, harmonikus kapcsolata megszűnt. Talán évtizedek is eltelnek anélkül, hogy talpa a szűz földdel érintkezne, vagy saját kezéből friss forrásvizet inna. A legnagyobb bűne az emberiségnek, amelyet maga ellen elkövet, hogy megmérgezi ételét, italát és környezetét. Önmaga is részévé vált az elszennyezett világnak.

   Azzá lettél, amit ettél – FOGADD EL! Éldd meg, hogy az elfogyasztott tápos, génmanipulált, vegyszerkezelt élelmiszerek következtében Te is tápos, génmanipulált, vegyszerekkel mérgezett lettél!

   Azzá lettél, amit ettél – VÁLTOZTASS! Az első lépcső, hogy szabadulj meg a testedben felhalmozódott mérgektől. A második lépcső, hogy vállalj felelőséget minden falat ételért, minden korty italért, amit a szádba veszel. Ha módod van rá, termessz zöldséget – csírákat, vonulj ki a városközpontból, térj vissza a természetes környezetbe. Szabadidődben ne otthon ülj, inkább mozogj, sportolj."

Tulajdonságok
 
Changelog
 
Megjegyzések