http://nepgyogyaszat.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.36_banner_970x250gk-is-124.jpglink
http://nepgyogyaszat.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.Green-Mix-970x250-v1gk-is-124.jpglink
http://nepgyogyaszat.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.Maximmun-970x250-02gk-is-124.jpglink
http://nepgyogyaszat.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.Prefood-970x90gk-is-124.jpglink
http://nepgyogyaszat.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.Naturpharma-afonya-970x250-v2bgk-is-124.jpglink
http://nepgyogyaszat.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.Maximmun-970x250gk-is-124.jpglink
http://nepgyogyaszat.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.Prefood-970x90-v2gk-is-124.jpglink
«
»
Progress bar

Nyitólap

 

Köszöntő

  herbsÜdvözöljük a népgyógyászat.com oldalán!
 
Hogyan és miként távolodott el ennyire az élettől a gyógyítás?
 
 Napjainkban a gyógyítás az egészségügyi rendszer személytelenné vált és az üzlet vette át a hatalmat, miközben figyelmen kívül hagyja azt, amiért, és akikért létrejött. A nagyhatalommal és profittal rendelkező gyógyszer gyártók csodakészítményeiket biztonságosnak minősítik, de vajon akkor a tájékoztatóban szereplő mellékhatások miről tanúskodnak? Hivatalosan is közzétett és mindenki számára hozzáférhető az a drámai adat, amely szerint a civilizált világban minden negyedik halál, a gyógyszerek- mellékhatások miatt következett be. Vajon hányan ismerik ezt a közzétett információt?! Az Egyesült Államokban évente előforduló összes haláleset mintegy egyharmadára (700 ezerre a két millióból) vonatkozik ugyanez a szomorú statisztika, miután a téves diagnózisok és az ezzel járó két kiló gyógyszer áldozataként megjártam a legmélyebb mélységeket, sokat foglalkoztatott a kérdés, hogy mikor és hogyan szabadult rá az emberiségre ez a kétes eredményeket hozó gyógyszerinvázió.
 
A gyógyszergyárak diktatúrája

Hogyan létezik, hogy maguk a gyógyítók is természetesnek fogadják el ezt az abszurd módszert, és kevésbé használják szövetségesként a természet gyógyító erejét. A természettől való elszakadás a 17. sz. eltudományosodása hozta, majd a 19. 20. század elanyagiasodása váltotta fel. Innen már csak lefelé vezet az út azzal, hogy a piaci alapokra helyeződött a gyógyítás. A 70-es évektől számítható a hatalmas méretű gyógyszerfogyasztás beindulása és modern korunk meghozta már a gyógyszerek diktatúráját is, valamint a legyőzöttnek hitt betegségek visszatérését. Az összefutó érdekszálak, a sajtó és a pénzhatalom rátette a bilincseket a gyanútlan és kiszolgáltatott beteg emberre. Álcázott érdekszövetségek jöttek létre az orvostudomány, gyógyszerészek és a korrupt politikai bürokrácia között, ami egyre jobban uralja életünket, miközben egyre több a beteg ember. Olyan csapdába került az orvoslás, amelynek nem sok köze van a valódi gyógyításhoz, és mindennek nem csak a betegek, hanem a gyógyítást elkötelezetten vállalók is áldozataivá válnak.

Akkor mi hozhat változást?


Több szakíró elemzése szerint hamarosan egy sötét világkorszak csúfos végéhez érünk, és a kivezető út jelmondata, csak az lehet: Élj összhangban újra a természettel!

Ez a népgyógyászat mai képviselőinek is az alapelve.
 
részlet Tőkés Ildikó
Nagy a Te hatalmad című könyvéből