Zöldárpa a mindentadó táplálék

Zöldárpa a mindentadó táplálék
Fájlméret:
705.42 kB
Dátum:
2013. március 14

"Néhány ötlet annyira egyszerű és annyi igazságot hordoz magában, hogy amikor napvilágra kerül, az ember csak csodálkozik, miért is tartott ennyi ideig eljutni a felismeréshez. Ez az egyik ok, amiért ez a könyv lenyűgözött és kíváncsivá tett. Az az egyszerű igazság, hogy amióta ember él a Földön, ittlétünk 99%-ban egészségünkhöz és jó kondíciónkhoz a növényvilág szolgáltatta a tápanyagokat.

Dr. Yoshihide Hagiwara-t saját életének tapasztalata vezette el a növényi esszenciák kutatásaihoz és ahhoz a következtetéshez, hogy a zöld levelekből nyert tápanyagkivonat táplálékként szolgálhat az egészség és a vitalitás fenntartásához.

Csak be kell sétálnunk egy modern szupermarketbe, hogy saját szemünkkel lássuk, mennyi helyet biztosítunk a friss zöldségek eladására. A legtöbb üzletben talán a rendelkezésre álló tér 10%-át sem teszi ki a friss áru kínálata, a maradék területet pedig a tartósított élelmiszerek, a cukrozott gabonapelyhek, a konzerváltnak, a mélyhűtöttnek, a finomítási procedúrának alávetett élelmek foglalják el. Miközben mind egyre inkább tudatában vagyunk a friss zöldségek táplálkozástani szükségességének, beszerzésük egyre nehezebbé válik. A megoldást ez a könyv tárja fel."

Tulajdonságok
 
Changelog
 
Megjegyzések